Segelreisen

Arrangementen voor elke doelgroep: van yogaliefhebber tot ouders met gezinnen

Erop uit

Ben je op zoek naar een avontuurlijk korte vakantie? Even helemaal weg uit de dagelijkse routine? En ben je nieuwsgierig naar Nederlands unieke Waddengebied? Scheep dan in aan boord van tweemaster Rode Swan voor een volledig verzorgde reis. Zelfs als je maar een weekend meereist, ben je écht even helemaal weg.
 

Verzorgd & Gezellig

Al onze zeilreizen zijn volledig verzorgd dus je kan zo aan boord stappen. Onze scheepskok bereidt drie maaltijden per dag en wat lekkers tussen door. Aan boord slaap je in een knusse hut in een stapelbed. Er is een gezellige salon waar je andere reizigers ontmoet. 

Geen zeilervaring

Je hebt geen zeilervaring nodig om mee te gaan. Geniet je van buiten zijn? En vind je het leuk om af en toe lekker bezig te zijn? Dan ben je prima op je plek aan boord van de Rode Swan.

Corona garantie

De zeilreizen vinden plaats in overeenstemming met de heersende maatregelen. Zo varen we bijvoorbeeld met minder mensen. Mocht de reis echt niet door kunnen gaan dan krijg je je geld terug.

Wadvaren & Wandelen


Heerlijk uitwaaien en ontspannen in de Vlielander natuur

13 - 15 mei 2022

Kalender

Meld je aan

Wil jij mee met een van deze mooie reizen op de Rode Swan?

1. Vul het inschrijfformulier in

2. We nemen contact met je op voor de betaling. Na betaling ontvang je een reserveringsbevestiging.

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je ook nog per email de praktische informatie een paklijst.

Heb je nog vragen?

Inschrijfformulier

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.

U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)

Vaargebied

Thuishaven Harlingen ligt centraal aan de Waddenzee. De Waddeneilanden en het IJsselmeer zijn goed te bezeilen in een dag zodat je ‘s middags binnenloopt in de nieuwe haven. 

Door haar specifieke bouw als platbodem kan de Rode Swan bewust droogvallen op de zanbanken in de Waddenzee. Zo kan je Wadlopen vanaf het schip, een unieke ervaring!

Voor anker onder de sterrenhemel overnachten is zeker mogelijk en doen we regelmatig. 

Team Rode Swan

Zeilschip Rode Swan is het hele jaar door in handen van ons kleine team. We zijn de professionele bemanning tijdens de zeilreizen in het vaarseizoen van april tot oktober. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud van het schip in de winter. Zo blijft alles op orde en kan je zorgeloos kan genieten van je verblijf bij ons aan boord. We wonen achterop het schip in de traditionele schipperswoning. Klein maar fijn!

Vincent

“Ik geniet van het uitdagende zeilen op de Waddenzee,  op zoek naar de mooiste koers. Samen met de gasten actief dit mooie schip zeilen maakt mij blij

Dorette

“Een zeilreis brengt alle leuke dingen in het leven samen. Er is altijd uitdaging én reden tot ontspanning in de natuur en met elkaar “

Sara

De allerleukste en liefste scheepshond. Rustig en gemoedelijk, Sara verovert je hart, zelfs als je niet van honden houdt

Stevenklipper uit 1880,  gebouwd als zeilend vrachtschip voor Nederlandse binnenwateren met geweldige zeileigenschappen

Sociale Media

Lidmaatschap

× Heb je vragen?